Bart Verlinde Badmintonshop

Sinds een aantal jaren ben ik verdeler van het Deense merk FORZA.Dit kwaliteitsvolle merk is het 3e best verkochte merk ter wereld, in Denemarken en Engeland is Forza het best verkochte merk.
Mijn naam is Bart Verlinde. Ik heet uw van harte welkom in onze webshop.Zoals sommigen onder jullie al weten, ben ik reeds jarenlang actief in de badmintonwereld.Op 14-jarige leeftijd startte ik met het beoefenen van de badmintonsport om via tornooien en competitie uiteindelijk B1-speler te worden.Blessureleed zorgde er echter voor dat ik op 23-jarige leeftijd voor een trainerscarrière koos: ex-ligatrainer en nationaal trainer van de – 17 en -19, op vandaag trainer A en actief als trainer. – coach van DZ99, trainer van Waregem BC en de WBVF.Sinds een aantal jaren ben ik verdeler van het Deense merk FORZA.Dit kwaliteitsvolle merk is het 3e best verkochte merk ter wereld, in Denemarken en Engeland is Forza het best verkochte merk.Ik beantwoord graag jullie mogelijke vragen en adviseer waar mogelijk.Veel shoppingplezier.Bart Verlinde
www.bartverlindebadmintonshop.be/
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline